Peam'e Hoşgeldiniz. İtü Çekirdek Kuluçka Merkezine Kayıtlı!

En uygun fiyatlı kargo anlaşması nasıl yapılır?

E-ticarette ki en büyük sorunlardan birtanesinin lojistik olduğunu biliyoruz. Peki sizde lojistik sorunlarınızı en kolay ve en uygun bir şekilde nasıl çözeceğinizi bilmiyor musunuz? Ozaman lütfen okumaya devam edin. Sizlere, en kolay kargo anlaşması nasıl yapılır anlatacağım.

Yeni başlayan bireysel girişimciler yada ciddi satış yapmayan e-ticaret satıcıları için kargo ciddi bir sorun. Bireysel gönderilerde 1desi'lik ürünler bile 40 - 50tl bandında gönderilirken mal değeri düşük ürünlerde kargo ücreti ürün ücretinden çoğu zaman fazla olduğunu görebiliyoruz. Bireysel anlaşmalar yapamayacağınız ve sözleşme süreleriyle çok uzun süreçlerden geçeceğiniz için size kolay ve hızlı bir çözüm yolundan bahsetmek istiyorum;

Peam Güvenli E-Ticaret Altyapısıyla Kargo ücretlerinizi en aza indirin.

Peam sizler için e-ticaret süreçlerinizi baştan sona kadar yönetmenizi ve en uygun fiyatlarla sürdürebilmenizi sağlar. Peam ücretsiz e-ticaret altyapısını kullanarak kargolarınızı 12,50TL'den gönderebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, şuan Türkiye'de ki en ucuz kargo fiyatlarına sahibiz. Gönderilere başlamak için sizde hemen Peam'de kendi e-ticaret sitenizi sadece 3 dakikada bilgilerinizi girerek oluşturun ve satışlarınızı yapmaya hemen başlayın. Sonrasında kargolarınızı 12,50TL gibi cüzzi rakamlarla en uygun fiyat ile göndermeye başlayabilirsiniz.

 

Hemen Başlamak için lütfen tıklayın. Peam'de Eticaret Sitenizi Açın, Satışlarınızı Yapın, Kargolarınızı 12,50TL'den gönderin.

 

 

Benzer Konular

Mobil uygulamayı indirin

iOS veya Android telefonunundan kolay ve hızlı alışveriş yapabilirsin!

Peam Yeni Nesil e-Ticaret®
Peam @ 2021 Copyright Alışveriş İçin İşin İçin ENG